Monaco StyleStriving for Perfection

Тел:+359/ 888 723 789 Ел. поща: monacostyle@mail.bg

Дейности

Строителство

СМР / Довършителни работи / Проекти до ключ

Строителството е един от водещите отрасли на компанията. На разположение са екип от отлично обучени специалисти с дългогодишен опит, както и всякаква професионална техника. Фирмата предлага различни видове ремонтни дейности включващи строителна част, ВиК, ОВиК, Електро услуги и др. Изгражда еднофамилни, многофамилни жилищни сгради, кооперации, офис сгради, производствени халета. Изпълнява проекти по строителство на детски площадки, паркови градини, алеи и междублокови пространства. Изгражда различни хидро-проекти, поливни системи, шадравани и др. Строи плътни и метални огради, навеси. Изпълнява различни поръчки за метални, алуминиеви и иноксови парапети.

Озеленяване и външно оформление

Проектиране / Изграждане / Поддръжка

MCSG изпълнява всякакви проекти касаещи ландшафтната архитектура, в т.ч озеленяване, оформление, изграждане на поливни системи, поддръжка на зелени площи, оформление на пространства и др. Фирмата разполага с необходимата професионална техника и човешки ресурс за изпълнение на различни идеи.

Транспортни услуги

ПРЕВОЗИ И ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ ДЕЙНОСТИ

Фирмата извършва всякакви транспортни услуги на мало и средно- габаритни товари с тегло до 2,5 тона на територията на страната. На разположение са няколко типа транспортни средства, които максимално да задоволят нуждите Ви от желаните от Вас транспортни услуги. Ниската цена и доброто обслужване са наш приоритет на отрасъла.

Търговия

Вътрешна / външна / внос / износ

Внос и дистрибуция на стоки за бита и индустрията.

Проектиране и дизайн

Предварителни проучвания, подготовка на проектна документация

Включва извършването на предварителни проучвания, набиране на необходима информация и документация, провеждане на необходимите изпитвания и заснемания, изготвяне на проектна документация, заверка в съответните институции.

Производство на PVC и алуминиева дограма

Проектиране, изработка и монтаж

Фирмата е специализирана в производството на AL и PVC дограми. Разполага с производствена база и кадри с дългогодишен опит. Наши партньори са VEKA Germany. Фирмата работи също така и с профилите PVC системи VIVA PLAST, както и AL системи Profilco. При нужда, фирмата има гъвкава система на производство и при необходимост може да изпълнява поръчки на различни AL профилни системи при желание на клиента.

Консултантски услуги

Предоставяне на професионални съвети

На разположение на компанията са високо-квалифицирани специалисти, които могат да бъдат Ваш надежден и професионален консултант в областта на строителството, енергетиката и икономиката.

Вътрешен дизайн

Проектиране, изпълнение, обзавеждане

изготвяне на индивидуални проекти за Вашия дом, консултация при избор на мебели, различни материали, цветове, чак до най-дребните детайли за Вашето обзавеждане, както и последващи дейности по реализация на одобрения проект и авторски надзор при осъществяването му